Legfrissebb... Bemutatkozás Étlap Itallap Bor- és pálinkalap Koktélok Kapcsolat Galéria
Előételek - Appetizer Friss és kevert saláták Tészta Ételek Levesek - Soups Húsmentes ételeink
Hal ételeink - Fish Szárnyashúsból készült ételeink Sertéshúsból készült ételeink Marha és bárányhúsból készült ételek Gyermekmenü
Kétszemélyes tálaink Desszertek Savanyúságok

Étlap


Kérem válasszon kategóriát!

Napi menu

Csütörtök (Ára: 1050 Ft ) 

Részeges gyümölcsleves
Bakonyi csirkeragu galuskával
uborkasaláta

Teljes menusor

Chef ajánlata

Chef ajánlat

2015.05.26-31.

Vaddisznó rilette, balzsamkrémes gyöngyhagymával,ropogós zöldségekkel     1290.-

Csirkemell tanyasi módon, füstölt mozzarellával, körtés sült salátával, serrano sonkás burgonyapürével     2550.-


Csokoládés torta amarena meggyel, madártej krémmel      750.-

Teljes menüsor        3900.-

Házhozszállítás

Rendelés: 52/455-999
Kiszállítás: 1100-2200-ig

A kiszállítás Debrecen területén díjtalan.

Kiszállítást csak Debrecen területén, Debrecen tábláig vállalunk.

Futárunknál Bankkártyával, Erzsébet Utalvánnyal és "Szép" kártyával is fizethet.

Minimális  rendelési tétel 2000.-Ft

Napi menüajánlat nem rendelhető.

további információk..

Rendezvények

Osztálytalálkozók, családi rendezvények, üzleti ebédek...

Osztálytalálkozók, családi rendezvények, üzleti ebédek szervezése terembérlet nélkül, légkondicionált helyiségben.

Az étterem befogadó képessége
- Földszint: 50 fő
- Emeleti különterem: 50 fő
- Terasz (fűthető): 70 fő

Emeletünk céges rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas, melyhez kivetítő vászon és projektor biztosított, illetve kihangosítás is megoldható.

Éttermünkben ingyenesen vehető igénybe vezeték nélküli internet kapcsolat. (wifi)

Egyedi igények esetén kérjük érdeklődjön személyesen vagy telefonon!

Chef

Az ételek jó ízét és minőségét Rédai Attila mesterszakács biztosítja.

2001. és 2007. között a Calico Jack Pub konyhafőnöke, 3 év kihagyás után ismét az étterem főszakácsa. Számos hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyen arany és ezüst érmet szerzett, kétszeres olimpiai és világbajnoki ezüstérmes mesterszakács. Legutóbb aranyéremmel tért haza a luxemburgi 2010-es Culinary World Cup Világbajnokságról.

további információk..

Megosztás